Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,92 Ft
Euró
391,13 Ft
Font
458,06 Ft
Bitcoin
62,961 $

Káprázatosan néz ki ezen a képen Vasvári Vivi, aki sportosan is top

Vivinek nem lehet olyan ruhadarabot vagy szettet adni, ami ne állna rajta jól, és ez most sincs másképp, nagyon rendben van.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Egy igazán jó modell minden helyzetből képes kihozni a maximumot, és közben folyamatosan fenntartja az érdeklődést. Ez már csak amiatt sem könnyű, mivel hatalmas a piac, sok a konkurencia és az emberek gyorsan fogyasztják a tartalmakat.

Emiatt is nehéz megtalálni azt az irányt, amire nemcsak felkapják a fejüket az emberek, hanem az adott tartalomgyártóval is maradnak, hiszen a fő cél az, hogy rendszeres követők legyenek. Egy állandó harc ez, amit nem szabad görcsösen felfogni, csak szimplán kreatívnak kell lenni. Soron kívül Napos, csapadékmentes kedd vár ránk

Vasvári Vivi például az egyik legnagyobb név Magyarországon, és nemcsak a modellek között. Hírességként is a topkategóriába sorolható, aki egyre inkább megmutatja azt, hogy milyen nő, milyen érzések rejlenek benne.

Exatlon: kiderült, hogy Krisztián miért nem ajánlott fel medált Lillának

Az irány jónak tűnik, és közben olyan fehérneműs képeket posztol, hogy azok még nemzetközi mércével is megállnák a helyüket. A róla készült felvételek ugyanazt az igényességet jellemzik, mint őt magát.

Talán emiatt is alakult ki ez az érdekes szimbiózis közte és a képei között. Most egy extra vagány cipővel hívta fel magára a figyelmet, amihez egy pink szettet választott. Hamarosan eljöhet ez az idő, amikor odakint is lehetünk ezekben az összeállításokban.

Összeomlott egy gát Kenyában, legkevesebb 45 ember életét vesztette

A heves esőzések nyomán összeomlott egy gát, legkevesebb 45 ember életét követelte a tragédia.