Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,28 Ft
Euró
384,36 Ft
Font
451,21 Ft
Bitcoin
68,606 $

Vajon next-gen konzolokra is megjelenhet az egyik legjobban várt FPS?

Az Overwatch 2-ről már két éve tudjuk, hogy Xbox One-ra, PS4-re, PC-re és Switch-re is érkezni fog, de vajon mi a helyzet a PS5-tel és a Series X-szel?

Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A Blizzard a 2019-es Blizzconon jelentette be, hogy a jövőben érkezhet a népszerű kompetitív lövölde következő epizódja, idén azonban megerősítették a lelombozó híreszteléseket, miszerint leghamarabb 2022-ben várható az Overwatch 2 piacra dobása.

A Gamespot értesülései alapján a Switches változat a konzolos és PC-s verziókhoz képest sokkal később jelenhet majd meg, ami felveti a kérdést, hogy a next-gen konzolok esetében is hasonló csúszásra lehet-e majd számítani. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

Ha hihetünk a kiszivárgott információknak, akkor a PS5-ös és Series X/S-es érkezés bejelentése a 2021-es Blizzconline-on várható, amelyen nemcsak a next-gen újításokról eshet szó, hanem további részleteket árulhatnak el a fejlesztők az Overwatch 2-vel kapcsolatban.

A kompetitív FPS második epizódjában PvP és PvE tartalmak is szerepelni fognak, így sokkal nagyobb hangsúlyt kaphat a single player is különféle Story és Hero módokkal, ezáltal a casual játékosokat egyaránt bevonzhatja a sikerszéria.

Ami talán ennél is fontosabb, hogy az Overwatch 1 játékosok bármikor összemérhetik erejüket az Overwatch 2 gamereivel, ha pedig frissíteni szeretnének az új game-re, teljesítményeik és elért eredményeik automatikusan átimportálódnak majd.

Érdemes lesz tehát figyelni az elkövetkező hónapok eseményeit, hiszen hamarosan további hírmorzsák érkezhetnek a game-ről, így nem árt nyitva tartanunk a szemünket a nemzetközi gaming sajtón.

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.