Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,351 $

Így keltik életre Maranellóban a Ferrari SF90 Stradalét

A jelenlegi árfolyamon kb. 147 millió forintért árusított Ferrari SF90 Stradalét jó szívvel sem lehet a budget kategóriába sorolni, de hát ez minden Ferrariról elmondható. Azonban amilyen teljesítményt ígér, még így is bőven megéri az árát.

Cool

Kolláth Benjámin

Szerkesztő
TÉMÁK

A hibrid sportkocsit egy 4.0-literes biturbós V8-as hajtja 769 lóerővel, és 800 Nm-es nyomatékkal. Ehhez jár még nem kevesebb, mint három villanymotor, kettő az első tengelyen, egy pedig a V8-as és a nyolcsebességes duplakuplungos váltó között, így éri el a Stradale a 986 lóerőt.

https://youtu.be/AW1nhuEC4UU

Bár az újságíróknak még nem volt alkalma kipróbálni, a Ferrari szerint százra 2,5, kétszázra 6,7 mp alatt gyorsul, és 340 km/h a végsebessége. Az utóbbit leszámítva, ezek a számok ugyanazok, amelyeket a hatéves limitált LaFerrari tudott, pedig az SF90 feleannyiba kerül nagyjából, mint előbbi újkorában. Soron kívül Három nő vesztette életét egy tragikus amerikai autóbalesetben

A Ferrari fejlett robotok, és képzett szerelők segítségét veszi igénybe minden egyes darab megépítéséhez, ahogy az a videón is látszik. Egy ilyen komoly képességekkel rendelkező autó esetén persze nem is vár el kevesebbet az ember. Az SF90 Stradale első példányainak kiszállítása 2020 elején kezdődik majd.

Megint pontokat veszített a Liverpool, a hajrában állt be Szoboszlai

Szoboszlai Dominik a hosszabbításban állt be a West Ham United elleni fordulatos mérkőzésen.

Öt egymást követő vereség után nyert a Paks az NB1-ben

Nem lehet azt mondani, hogy gálázott volna a Paks a Mezőkövesd ellen, mert távolról sem, de megvan a 3 pont, amire egy ideje nem volt példa.