Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,05 Ft
Euró
391,02 Ft
Font
457,96 Ft
Bitcoin
62,771 $

Végre jó hírek is vannak Young G Béci várandós kedveséről

Norina jó hírekkel is szolgált, de a legfontosabb információt egyelőre nem tudhatta meg, arra még várnia kell.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Nagyon sokan aggódnak a várandós anyukáért, aki az egykori való világos zenész szerelme. Egyik pillanatról a másikra kétségek vették körbe a családot, de közös erővel mindent képesek megoldani, mint tették azt a múltban.

Az elmúlt napokban Norina kórházban volt, és Béci elmondta, hogy az intenzív osztályon ápolták a terhes kedvesét. Szerdán megtudhattunk pár új részletet, de továbbra is vannak kérdőjelek, így senki sem nyugodhat meg teljesen. Soron kívül Bőnyi iskolai késelés: a megkéselt lány túl van az életveszélyen

A várandós anyuka nemrég ismét az Instagram oldalán keresztül jelentkezett, adott életjelet magáról, miközben új információkat osztott meg. Szerencsére vannak jó hírek is, amikbe kapaszkodnia lehet a párnak.

„Holnap hazamehetek, viszont az egyik legnehezebb rész jön, várakozás a szövettan eredményére.” – írta a posztjában Norina, aki azonban megpróbál pozitív maradni, és természetesen bízik abban, hogy minden rendben lesz.

Szemkápráztató formája van a Dancing with the Starsból megismert Molnár Andinak

„Annyira jó lesz megölelni a párom, ahogy rágondolok, könnybe lábad a szemem.” – tette hozzá az érzelmes sorok közepette. „Viszont nagyon jó kedvvel keltem, és tele vagyok energiával és erővel.” A kislányáról készült ultrahangos kép alá pedig a következőket írta: „Azt mondták, hibátlan kislány. Annyira megnyugtat, amikor látom.”