Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,66 Ft
Euró
388,91 Ft
Font
452,88 Ft
Bitcoin
63,320 $

Letartóztattak egy emirátusi férfit, amiért tevét lopott a barátnőjének

Az Egyesült Arab Emírségek rendőrsége őrizetbe vett egy férfit tevelopás gyanújával.

Egészség/Életmód

Kornis Vivien

Szerkesztő

Nagyértékű újszülött teve ellopásával gyanúsítanak egy férfit az Egyesült Arab Emírségekben, az indíték az lehetett, hogy az állatot a barátnőjének adja születésnapjára.

Az tevebébi tulajdonosai a hónap elején tettek feljelentést az AP hírügynökség szerint. A rendőrség sikeretelenül fésülte át a farmot körülölelő területeket, azonban néhány nappal később egy férfi jelentkezett a hatóságoknál, hogy a tetthelytől körülbelül 3 kilométernyire fekvő birtokán megjelent egy gazdátlan teve. Soron kívül Szinte az összes szlovákiai iskolában bombariadót jelentettek, a hatóságok evakuálták az intézményeket

A rendőrség elmondása szerint a férfi története darabokra hullott a kihallgatás során és végül bevallotta, hogy ő lopta el az állatot a szomszéd farmról, hogy később a barátnőjének adhassa születésnapi meglepetésként. Azért adta fel magát, mert megijedt az esetleges rajtakapásának következményeitől.

A hatóságok a tevét visszaszolgáltatták az eredeti tulajdonosnak, az elkövetőt és barátnőjét pedig őrizetbe vették, lopással és hamis tanúzással vádolják őket.

Rendkívüli sajtótájékoztatón tesz bejelentést Nagy Márton

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter szerdán sajtótájékoztatón ismerteti a kormány friss döntését a hazai üzemanyagárak szabályozásával kapcsolatban.