Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,88 Ft
Euró
390,42 Ft
Font
456,49 Ft
Bitcoin
61,785 $

Opitz Barbi egy szexi topban mutatta meg magát smink nélkül

Hiába nincs smink a népszerű énekesnőn, így is tarol, és az aktuális otthoni szettje rátett egy lapáttal a hangulatra.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Opitz Barbinak néha igen furcsa kommentekre kell válaszolnia a közösségi médián keresztül, és legutóbb is volt erre egy példa, amikor valaki azt gondolta, hogy operáción esett át egy testkezelés miatt.

Szó sem volt erről, Barbi továbbra is a természetességet sugallja, miközben néha egy Walt Disney figurává változik át. Nem panaszkodhatnak a követők, mivel a kedvencük soha nem hagyja őket unatkozni. Soron kívül Az Egyesült Államok után az EU-ban is betilthatják a TikTok-ot

Ha megnézitek Barbi 270 000 követőt számláló Instagram oldalát, elég színes tartalmakat találtok rajta, mintha csak egy mesekönyv lenne, és közben nem érezzük azt, hogy mesterkélt, vagy megjátszott lenne.

Béres Alexandra 44 felett is bámulatosan néz ki, követendő példa

Nyilván az énekesnő is tisztában van a testi adottságaival, és szereti azokat kihangsúlyozni, de ez teljesen normális. Egyrészt egy szép nő, másrészt fiatal, és évtizedekkel később már másképpen nézünk ki.

Ritkábban láthatjuk őt smink nélkül, de most megmutatta magát ebben a verziójában is. Nem kell mondanunk, hogy a követőket lenyűgözte, amihez nyilván a rózsaszínű szettje is jelentősen hozzájárult.