Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,80 Ft
Euró
393,55 Ft
Font
467,47 Ft
Bitcoin
64,339 $

Legkevesebb 8 ember életét vesztette, miután beomlott egy indiai templom padlója

A templom padlója alatt egy kút van, melybe a padló beomlása után 25 ember esett bele, ám nyolcan nem élték túl.

...svg content...Fotó: Unsplash/paul silvan A kép illusztráció.
Ázsia
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Guardian jelentése szerint legkevesebb nyolc ember életét vesztette Indiában, miután egy templom padlója beomlott, 25 ember pedig az alatta található kútba esett.

A rendőrség közlése szerint legkevesebb nyolc ember vesztette életét, ám mintegy tucatnyi áldozatot sikerült kiemelni a kútból, miután 25 ember beleesett egy indiai hindu templomban. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

A hívők a padló alatti kútba estek bele – mely a közösség vízforrása –, miután az azt borító padló beomlott az indiai Indore városában. Manish Kapooriya rendőrségi tisztviselő hozzátette, a mentési műveletek jelenleg is zajlanak a helyszínen.

A helyi televízió által leadott felvételeken is látszott, ahogy a mentőszolgálat munkatársai kötelekkel és létrákkal próbálják elérni a bajba jutottakat, míg a többi felvételen a beomlott padlót és a szétroncsolt acélelemeket is lehetett látni.

Vitézy Dávid várja Karácsony Gergely válaszát a hatalmas pénzjutalmakról

Vitézy Dávid elárulta, mennyit keres a a MÁV Start és a Volánbusz közös gazdasági vezetője, aki szintén szép summát kapott.