56 évesen is olyan szexi dekoltázsa van, hogy csak pislogunk

Fotó: Instagram/Elizabeth Hurley
not image

Hujber Dávid

2022. március 3. - 03:10

Egyre több sztárt kapnak fel a koruk miatt, mivel olyan jól tartják magukat, csakis kizárólag szuperlatívuszokban lehet róluk beszélni.

Mindennek megvan a maga ideje és helye, így a fiatalságnak és az öregségnek is, de nagyon sokat nyom a latba, hogy milyen módon közelítjük meg a korunkat. Ha például túlságosan is görcsösen tesszük ezt meg, akkor annak hamar nyomát láthatjuk a testünkön.

Az idő múlása végtelen és állandó, addig nekünk csak egy életünk van, és olyasvalamit kell elérnünk, amíg a Földön vagyunk, ami boldoggá tesz. Mindenkinek más idő jut, más célokkal, és soha nem tudhatjuk, hogy mit hoz a holnap, emiatt se legyünk túl sokáig szomorúak.

Igenis dolgoznunk kell magunkon, mentális szinten is, ami hatással van a testünkre, arra, hogy hogyan nézünk ki. Az sem másodlagos, hogy mit eszünk, mit iszunk, mennyit alszunk, mennyire vagyunk stresszesek, és így tovább.

Vasvári Vivien minden eddiginél magasabbra tette a lécet a fehérneműs fotójával

Sok minden befolyásolja azt, hogyan nézünk ki, de mindig vannak olyan apróságok, amikkel sokat dobhatunk az összképen. Elizabeth Hurley például rendre rácáfol a korára, és 56 évesen szexibb, mint valaha is volt, ami túlzásnak hangozhat, de nem az.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.