Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,63 Ft
Euró
393,49 Ft
Font
460,87 Ft
Bitcoin
62,854 $

454 millió forintot nyertek kaparós sorsjeggyel, szakítottak, most a pénzért megy a harc

A páros épp háborút vív egymás ellen, hogy megkaparintsák a nyertes kaparós sorsjeggyel megnyert egymillió fontot (454 millió forint).

Fotó: Unsplash/Emiliano Vittoriosi
Epic

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A 39 éves Michael Cartlidge és volt élettársa, a 37 éves Charlotte Cox együtt vásároltak egy kaparós sorsjegyet egy boltban a Lincolnshire-i Spaldingban. Csakhogy amikor pár héttel később Charlotte elhagyta Michaelt, a lottótársaság illetékesei a nőt tekintették a jackpot egyedüli nyertesének.

Michael azt ugyan elismerte, hogy Charlotte fizette ki és kaparta is le a nyertes sorsjegyet, mindemellett azt is állítja, hogy ő javasolta a nőnek, hogy vegyen egy sorsjegyet, és „megpróbálta neki átutalni a sorsjegy árát, amíg a boltban voltak”. A Sun szerint a férfi állítja, a nő kezdetben beleegyezett, hogy osztozkodjanak a gigantikus nyereményen, ám néhány héttel később, amikor szakított vele, „azt állította, hogy ő az egyedüli nyertese a jackpotnak”. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Michael úgy véli, jogosult az összeg felére, s készen áll arra, hogy jogi lépéseket tegyen. Elismerte, hogy a nő fizette ki és kaparta is le a nyertes sorsjegyet, mégis azt gondolja, hogy „erkölcsileg 50-50 százalékban kellene osztozniuk” a pénzen. Charlotte azonban később visszavágott exe „ostoba” állításaira, mondván, volt partnerének „semmi joga” nem volt a jackpothoz. A pár összesen három hónapig volt együtt a dráma kezdete előtt.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.