Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,28 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
66,036 $

3600 kg kokaint foglaltak le Hollandiában – egy banánszállítmányban volt elrejtve

A gigafogás a hollandiai Vlissingen kikötőjében történt.

...svg content...Fotó: EPA/Jeffrey Arguedas
Európa
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az NL Times a helyi ügyészség közlése nyomán számolt be arról, hogy a holland vámosok szerdán Vlissingen kikötőjében több mint 3600 kilogramm kokainra bukkantak egy Ecuadorból származó banánszállítmányban elrejtve.

Az ügyészség tájékoztatása szerint ez volt az év eddigi legnagyobb drogfogása az országban, hozzátéve, hogy a lefoglalt kábítószer utcai értéke több mint 270 millió euró volt. Az is kiderült, hogy a kokaint egy általános ellenőrzés során fedezték fel, a banánszállítmány pedig eredetileg Németországba tartott. Soron kívül Robbanás történt egy oroszországi benzinkútnál, két gyermek is meghalt

A drogfogással összefüggésben a rendőrség letartóztatott egy 27 éves middelburgi férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy részt vett a kábítószer-kereskedelemben. A hatóságok házkutatást is tartottak nála, jelenleg pedig őrizetben van. A vámhatóság egy speciális csoportja már megsemmisítette a lefoglalt kábítószert.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Zelenszkij közölte Trumppal, Putyin nem nyerhet

Donald Trump és Volodimir Zelenszkij személyesen találkoztak New Yorkban, melynek ideje alatt az USA volt elnöke meghallgatta az ukrán vezetőt a háborúról.

Robbanás történt egy oroszországi benzinkútnál, két gyermek is meghalt

Eddig tíz halálos áldozatról tudni, akik életüket vesztették az oroszországi dagesztáni régióban történt robbanás következtében.

Magyar Péter kiadta a listát, kik nem lehetnek párttagok a Tisza Pártnál

Magyar Péter, a Tisza Párt vezetője tisztázta, kik azok, akik biztosan nem csatlakozhatnak hozzájuk, bárhogyan is alakuljon a sorsuk a 2026-os választások ideje alatt.