Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,22 Ft
Euró
389,73 Ft
Font
455,51 Ft
Bitcoin
51,245 $

23 év után visszatér egy kultikus PS1-klasszikus

Bizony, a Hogs of War 23 évvel a megjelenése után visszatér.

Fotó: Hog of War
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A Hogs of War című kultikus klasszikus PS1-es taktikai játék 23 évvel a megjelenés után ténylegesen visszatér: a játék remaster verzióját immáron négy évvel ezelőtt jelentették be, ám most már biztosan érkezik a PS1-rajongók által várva várt cím.

Annak pedig, aki esetleg nem ismeri a játékot, íme egy kis háttérinformáció: az eredeti játék vegyes kritikák közepette jelent meg PS1-en, de sikerült kultikus rajongótábort kiépítenie, melynek tagjai a mai napig az egyik legalulértékeltebb és legviccesebb PS1-es játékként emlegetik. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Érdekesség, hogy a PS1-es debütálás után a Hogs of War PC-re is megjelent, noha az azóta eltelt évtizedekben nem jelent meg új cím a szériában. Ez azonban rövidesen változni fog a közelgő Hogs of War remasterrel, melynek Kickstarter-kampánya még ebben a hónapban elindul.

Aki azonban addig is szeretne játszani az eredeti Hogs of Warral, amíg a felújított változatra vár, viszonylag olcsón megteheti: a Steam verzió 5,29 dollárért, míg a PS1 Classics verzió 5,99 dollárért érhető el PS3-on.

Fontos megjegyezni, hogy a Hogs of War remaster alapvetően a PlayStation 4-re és PlayStation 5-re való megjelenést célozza meg, a PC-s port pedig az egyik stretch goal. A Hogs of War rajongók érdekében remélhetőleg a Kickstarter sikeres lesz, és a játék méltó visszatérést kaphat a mai platformokon.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.

Cristiano Ronaldo egy zseni, megint gólt lőtt (videó)

Cristiano Ronaldo úgy gyártja a gólokat, mintha kötelező lenne, megint betalált a szaúdi bajnokságban, ami sokat ért.