Clouds
21 Budapest
Dollár
358,97 Ft
Euró
389,66 Ft
Font
443,58 Ft
Bitcoin
23,169 $

21 év börtönt kapott a férfi, aki súlyosan megsebesítette Lady Gaga kutyasétáltatóját

Fotó: Lady Gaga amerikai énekesnõ, színésznõ a legjobb eredeti betétdalnak járó díjjal a kezében a 91. Oscar-gálán a Los Angeles-i Dolby Színházban 2019. február 24-én. Lady Gaga a Shallow címû dalért vehette át az elismerést a Bradly Cooperrel közös, Csillag születik címû filmjükbõl. MTI/EPA/Etienne Laurent
Észak-Amerika
not image

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A 20 éves James Howard Jackson nem vallotta magát bűnösnek, gyilkossági kísérlet vádjában, de elismerte a súlyos testi sértés okozásának vádját. 

A Los Angeles megyei kerületi rendőrség közölte, hogy 21 év börtönbüntetést kapott az a férfi, aki tavaly rálőtt Lady Gaga kutyasétáltatójára, és ki is rabolta – írja a CNN

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

A 20 éves James Howard Jackson nem vallotta magát bűnösnek, gyilkossági kísérlet vádjában, de elismerte a súlyos testi sértés okozásának vádját, és azt is elmondta, hogy valóban megütötte a kutyasétáltatót. 

A kutyasétáltató, Ryan Fischer 2021. február 24-én Lady Gaga három francia bulldogját sétáltatta, amikor megszólították és meglőtték. A támadók elmenekültek, és elloptak a kutyák közül kettőt, Kojit és Gustavot.

Két férfi kiugrott az autóból, amikor meglátta Ryan Fischert, fojtogatni és ütlegelni kezdték, majd az egyik férfi ezután lelőtte a kutyasétáltatót, a trió pedig elmenekült a két kutyával. Fischer súlyosan megsérült, de túlélte a támadást.  

Az eltűnt kutyák később visszakerültek, miután az énekesnő 500 ezer dolláros jutalmat ajánlott fel értük.

Összesen öt emberrel szemben emelhetnek vádat, a támadók ügyét is tárgyalják még, de mások esetében a bűnpártolás is szóba került.