Clouds
21 Budapest
Dollár
345,51 Ft
Euró
370,58 Ft
Font
430,18 Ft
Bitcoin
27,081 $

21 diák és dolgozó került kórházba egy hongkongi középiskolában terjedő szag miatt

Fotó: unsplash/yěyè yēyé
Ázsia
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A hatóságok közlése szerint az érintettek egy rejtélyes szagot éreztek, mely miatt szinte azonnal rosszul lettek. Kórházba kellett szállítani 21 diákot és iskolai dolgozót.

A South China Morning Post jelentése szerint 21 diákot és iskolai alkalmazottat szállítottak kórházba egy hongkongi középiskolából, miután egy rejtélyes szag kezdett terjengni az intézményben, mely rosszullétet okozott az érintetteknél. Noha az intézményt végül nem evakuálták, a tűzoltókat kihívták a helyszínre.

Soron kívül Óriási pénzt lehetett nyerni az Ötöslottón, itt vannak a nyerőszámok

Egy hongkongi középiskola 21 diákját és alkalmazottját küldték kórházba kedden, miután az intézményben egy rejtélyes szag miatt rosszul lettek. A rendőrség közlése szerint a rejtélyes szag helyi idő szerint nem sokkal délelőtt 10 óra után kezdett el terjedni az intézményben.

A rendőrség szóvivőjének jelentése szerint 21 ember, főként diákok lettek rosszul a szag miatt, olyannyira, hogy kórházi kezelésre szorultak. Az egész iskolát nem kívánták evakuálni, ám a hatóságok annyit megosztottak, hogy az érintettek mindegyike erős szédülésre panaszkodott.

Az érintettek közül 11 embert az északi kerületi kórházba szállítottak, míg a másik 10 embert egy másik egészségügyi intézménybe vitték orvosi ellátásra. A tűzoltóság jelenleg is a helyszínen van.