Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,47 Ft
Euró
394,36 Ft
Font
459,48 Ft
Bitcoin
64,551 $

2024-es párizsi olimpia: decemberben indul az értékesítés, fapados jegy is elérhető lesz

Az információk alapján többkörös értékesítési program keretében lehet beszerezni a nyári ötkarikás játékokra, valamint a paralimpiára szóló jegyeket.

Fotó: Az olimpiai játékok jelképe, az öt karika a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) lausanne-i székháza előtt a szervezet igazgatótanácsának ülése idején, 2022. szeptember 8-án. MTI/EPA/Keystone/Laurent Gillieron
Európa

Koós Alexandra

Szerkesztő

A 2024. július 26. és augusztus 11. között megrendezendő párizsi olimpia szervezői szerdán jelentették be, hogy decemberben kezdődik a jegyértékesítési program, a regisztráció első szakaszában (12.01. – 01.31.) pedig úgynevezett multijegyeket lehet összeállítani.

Ez azt jelenti, hogy minden szurkoló három eseményt válogathat össze tetszés szerint, a véletlenszerűen kiválasztottakat pedig emailben értesítik, számukra februárban 15-én indul a jegyértékesítés – írta a Világgazdaság. Soron kívül Mezőgazdasági gépbe szorult egy világháborús gránát Borsod megyében

Az egyetlen eseményre szóló belépőket májusban kezdik árusítani, míg a párizsi paralimpiára jövő ősztől lehet jegyet vásárolni, s a tervek szerint 13 millió belépő áll majd az érdeklődők rendelkezésére.

A legolcsóbb jegy 24 euróba (körülbelül 9600 forint), a legdrágább 950 euróba (majdnem 380 ezer forint) kerül, utóbbiak a belépők fél százalékát teszik ki. A nagy nyilvánosság számára hozzáférhető jegyek közel fele 50 euróba (mintegy 20 ezer forintba) vagy annál kevesebbe kerül majd.

Blinken: az USA nem vett részt az Irán elleni támadásokban, és nem támogatja a rafahi műveletet

Az amerikai külügyminiszter újságírói kérdésre leszögezte, az Egyesült Államok nem vett részt az Irán elleni izraeli támadásban, és Izrael rafahi hadműveletét sem támogatja.