Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,089 $

Eljött a nap, a 2024-es költségvetésről szavaznak a parlamentben

Újabb fontos nap következik, ugyanis Magyarország jövő évi központi költségvetéséről szavaz az Országgyűlés.

...svg content...Fotó: Varga Mihály pénzügyminiszter beszédet mond a 66. Nemzetközi Pénzügyi Torna megnyitóján a Pénzügyőr Sportegyesület pasaréti sportpályáján 2023. június 26-án. MTI/Balogh Zoltán
Gazdaság

Takács Petra

Szerkesztő

Magyarország 2024-es központi költségvetéséről szavaz pénteken az Országgyűlés, amely módosíthatja a minisztériumok felsorolásáról szóló törvényt is. A parlament a kormány kezdeményezésére tart rendkívüli ülést hétfőtől.

A pénteki ülésnap 10 óra 30 perckor kezdődik, és csak két törvényjavaslat zárószavazása szerepel a napirenden. A jövő évi büdzséről Varga Mihály pénzügyminiszter korábban azt mondta, a 2024-es költségvetés védelmi költségvetés, mert háborús időkben olyan költségvetésre van szüksége Magyarországnak, amely garantálja a biztonságát, megvédi a családokat, a nyugdíjakat, a munkahelyeket és a rezsicsökkentést; ezért a jövő évi büdzsé fókuszában a rezsivédelem és a honvédelem megerősítése áll. Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

A minisztériumok felsorolásáról szóló törvény módosításával augusztus 1-jén létrejön az Európai Uniós Ügyek Minisztériuma az Igazságügyi Minisztériumból történő kiválással.

(MTI)

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Helyszíni videó a hajnalban történt súlyos budapesti balesetről

Szombat hajnalban két autó ütközött össze egymással Budapest XVIII. kerületében, mindkét jármű totálkárosra tört.

A Manchester City egyik legjobb játékosa távozni akar

Váratlanul benyújtotta távozás szándékát a Manchester City egyik legjobb játékosa, ami komoly fejtörést okozhat Pep Guardiolának.