Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,31 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
455,23 Ft
Bitcoin
57,017 $

2024-ben is lesz Házasodna a gazda, már várják a jelentkezőket

Már lehet jelentkezni a 2024-es Házasodna a gazdára.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

A sikerszéria folytatódik! Idén újra adott a lehetőség a Házasodna a gazda 7. évadában, hogy az egyedülálló gazdák országos társkereső hirdetést adjanak fel. A 2023-as, hatodik évadban 3 gazda döntött úgy, hogy megpróbálja a választottjával és Gergő gazda azóta is együtt él Kírával, ez pedig bizonyítja, hogy nincs lehetetlen és egy koránt sem hagyományos társkereső műsorban is sikerülhet megtalálni az igaz szerelmet -írja az RTL Magyarország.

2024 januárjától az RTL ismét keresi azokat a gazdasszonyokat és gazdákat, akik földművelésből, borászatból, állattartásból, erdő-, hal- vagy biogazdálkodásból élnek, önálló egzisztenciával rendelkeznek, keményen dolgoznak és szeretnének párt találni maguknak – olvasható az RTL Magyarország közleményében. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A jelentkezésre buzdító felhívás január 2-tól látható a képernyőn. A műsor – ahogy az előző hat évadban – a gazdák világába kalauzolja a nézőket, ahol a ház, a kert, az állatok és a föld van a középpontban – tudhattuk meg a közleményből, mely arra is rámutat, hogy már javában lehet jelentkezni

Ennek köszönhetően a Házasodna a gazda nem egy hagyományos párkereső műsor, mert a társkeresés mellett azt is bemutatja, hogy milyen különleges miliője és egyedi romantikája van a vidéki életnek, ennek pedig fontos részei az állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amikhez egy gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét a mindennapokból. A műsorba január 2-tól várják a gazdák jelentkezését, a https://rtl.hu/hazasodna-a-gazda/jelentkezes oldalon.

Pletser Tamás: megfelelő szinten vannak a magyar üzemanyagárak

Mint mondta, ha mindent összevetünk, az adórendszer sajátosságait is figyelembe véve Ausztriához képest Magyarországon tulajdonképpen egy kicsit még magasabbnak is kellene lennie a benzin árának.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.