Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,51 Ft
Euró
389,27 Ft
Font
453,55 Ft
Bitcoin
64,306 $

MWC 2024: a Pixel 8 letaszította a trónról az iPhone-t

Úgy tűnik, az idei év legjobb okostelefonja nem egy Apple lesz.

Fotó: Unsplash/Samuel Angor
Mobil

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Február elején a Global Mobile Awards (GLOMO) bemutatta a jelölteket különböző kategóriákban, mint például Mobile Tech, Digital Everything, Device, Tech4Good, Government Leadership és Outstanding Achievement. A díjátadóra a barcelonai Mobile World Congress (MWC) 2024 rendezvényen került sor, és az esemény végéhez közeledve kiderült, hogy melyik lett a legjobb okostelefon idén.

Idén a Google Pixel 8 széria nyerte el a rangos elismerést, ami azért is hatalmas szó, mert ez az első alkalom, hogy a Google megszerezte ezt a nagyra becsült díjat. A Legjobb okostelefon díj a kiemelkedő teljesítményt, az innovációt és a vezető szerepet ötvözi, melyet a világ vezető független elemzői és újságírói által a 2023 januárja és 2023 decembere közötti időszakban a piacon lévő okostelefonok értékelése alapján határoztak meg.

Az Apple iPhone 14 Pro 2023-ban az iPhone 13 Pro Max egy évvel korábbi sikerét követően húzta be a címet; korábban, 2021-ben pedig a Galaxy S21 Ultra nyerte el a címet, míg a OnePlus 7T Pro 2020 februárjában kapta meg a kitüntetést. A legjobb okostelefon kategória idei jelöltjei a következők voltak:

  • Apple iPhone 15 Pro modellek
  • Google Pixel 8 széria
  • OnePlus Open/ OPPO Find N3
  • Samsung Galaxy S23 sorozat
  • Samsung Galaxy Z Flip 5

Nyert a Liverpool a Tottenham ellen, Szoboszlait a hajrára cserélte be Klopp

A Liverpool a vártnál is simábban nyert az Anfield Roadon a Tottenham ellen, ami egyúttal az utolsó nagy rangadója volt Kloppnak hazai pályán.

Jön az F1-es Miami Nagydíj, élőben adja a tv

Már 21 órától érdemes figyelni az eseményeket a Miami Nagydíjon, kezdve a pilótaparádéval, ami mindig érdekes és látványos.

Emberi csontokra bukkantak Ajkán egy tóban

Emberi csontokra bukkantak egy tóban Ajkán, ami miatt nyomozást indított a rendőrség, egyelőre keveset tudni a csontokról.