Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,59 Ft
Euró
392,27 Ft
Font
457,47 Ft
Bitcoin
64,882 $

2024 elején debütálhat a Ubisoft nyílt világú Star Wars-játéka

Sajtóértesülések szerint a Ubisoft állítólag 2024 elejére tervezi a Massive Entertainmentnél jelenleg fejlesztés alatt álló nyílt világú Star Wars-játékának megjelenését.

Fotó: Unsplash/Sigmund
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

Noha már nagyon sokan nagyon régóta várják a Ubisoft Star Wars-játékát, eddig csak annyit lehetett tudni, hogy egy nyílt világú, történetközpontú cím lesz, melyet a The Division alkotója, a Massive Entertainment fejleszt.

A Kotaku forrásai szerint azonban a a Ubisoft Star Wars-játékának megjelenési dátuma nem a messzi-messzi galaxisban, hanem sokkal közelebb van, mint sokan gondolták. Soron kívül RTL+: áremelésre készülhetünk az UEFA Bajnokok Ligája miatt

A lap forrásai szerint a Ubisoft arra számít, hogy a Star Wars-játékát még a pénzügyi évében, tehát 2024. március 31-e előtt kiadja. Az egyelőre csak Project Helix néven ismert játék fejlesztése azonban állítólag nem halad jól, így a játék megjelenése a következő pénzügyi évre tolódhat, mely 2024 áprilisától 2025 márciusáig tart.

Számos más vállalattal egyetemben a Ubisoft is nemrég hozta nyilvánosságra legutóbbi pénzügyi évének eredményeit, az eredménybeszámolóban pedig szerepelt az Assassin’s Creed Mirage, a Skull and Bones, az Avatar: Frontiers of Pandora, a The Crew Motorfest, a Tom Clancy’s The Division Resurgence és az XDefiant is.

A vállalat közlése szeint „egy másik nagy játék” is megjelenik még ebben a pénzügyi évben, ami vélhetően a Massive Entertainment Star Wars-játéka lesz. A vállalat legutóbbi eredménybeszámolója során Yves Guillemot vezérigazgató elárulta, a Ubisoft azt tervezi, hogy a következő években 40 százalékkal növeli az Assassin’s Creed-franchise-on dolgozó alkalmazottak számát.