Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
366,87 Ft
Euró
394,60 Ft
Font
464,31 Ft
Bitcoin
63,241 $

2022 első felében érkezik az új iPhone SE

A jelenlegi A14 Bionic chipeket kaphatja meg a következő generációs iPhone SE.

...svg content...Illusztráció
Smart
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Minden bizonnyal jövő év első felében kerülhet bemutatásra az Apple megfizethető árú mobiltelefonjának újabb verziója, a 4,7 hüvelykes iPhone SE 3 – számolt be róla a DigiTimes hírportál.

A jelentésből kiderült, hogy az új iPhone SE megkaphatja az 5G-s csatlakozási lehetőséget, valamint az A14 Bionic lapkakészletet is, melynek révén nagyjából olyan teljesítménnyel büszkélkedhet, mint az iPhone 12 mini. Soron kívül Kábító gumicukor miatt került kórházba 31 külföldi Budapesten, többek állapota súlyos

Ming Chi-Kuo Apple-elemző szerint azokat szeretné a cupertinói techóriás megcélozni, akik egy olcsó 5G-s iPhone-ra vágynak, ám nem akarnak kiadni 500-600 dollárnál többet egy okostelefonért cserébe.

Az első iPhone SE-t még 2016 márciusában dobták piacra, akkoriban az iPhone 5S-t váltotta, amit három évvel korábban bocsátottak értékesítésre. A tavalyi második generációs modell az iPhone 11-ben lévő A13 Bionic lapkát kapta meg, és sokak kedvencévé vált, amiről az eladási statisztikák is tanúskodnak.

A jelenlegi Apple-mobiltelefonok közül az iPhone SE az egyetlen, ami rendelkezik Touch ID szenzorral és Home gombbal, az viszont még kérdéses, hogy ezek a funkciók maradnak-e az új okoseszközökön is, vagy lekerülnek róluk.

Ming Chi-Kuo jövőre prognosztizálja a készülék megjelenését, szerinte az újragondolt változaton már nem notch, hanem egy csepp formájú punch-hole tündökölhet, ezt a pletykát azonban más források még nem erősítették meg, így csak találgatásnak minősül.

Lázár János szerint csődöt fog jelenteni a Karácsony Gergely vezette Budapest

Lázár János úgy látja, Karácsony Gergely vezetésével Budapest csődbe fog menni, ami egy igen súlyos helyzetet teremthet.