Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,77 Ft
Euró
391,99 Ft
Font
458,28 Ft
Bitcoin
62,381 $

Tavaly átlépte a 100 ezret a magyar domain regisztrációk száma

Ez pedig hihetetlen növekedésnek számít a 2022-es adatokhoz képest.

Fotó: Unsplash/John Schnobrich
Smart

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Rackhost Zrt. honlapján tájékoztatott arról, hogy 2023-ban újra növekedés volt tapasztalható a magyar domain regisztrációk számában: összesen 108 181 db új .hu végződésű domaint regisztráltak, ami mintegy 100 ezerrel haladja meg a 2022-es domain regisztrációk számát.

A cég közlése szerint az internetpenetráció és az online töltött órák száma folyamatosan nő, nagy az érdeklődés a híroldalak böngészésén, szórakozáson túl az e-kereskedelmi weboldalak iránt is. Szinte minden szektorban növekszik az igény az internetes elérhetőségre, ezért fontos a megfelelő domain név megszerzése – emelték ki. Soron kívül Késes támadás történt a bőnyi általános iskolásban, egy fiatal lány szűrt

A domain regisztrációs adatok az online jelenlét jelentőségét mutatják, az eredmények változása a külső tényezőkre adott reakciókra utal. A cég megjegyezte, a domain statisztika nyomon követése segíthet a piaci trendek megértésében és az online jelenlét fontosságának felismerésében.

Egy év alatt megduplázódott a kanyarós megbetegedések száma

Kutatók mutattak rá egy riasztó tendenciára: globálisan megfigyelhető volt, hogy egy év leforgása alatt szinte megduplázódott a kanyarós megbetegedések száma.