Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,896 $

Tavaly átlépte a 100 ezret a magyar domain regisztrációk száma

Ez pedig hihetetlen növekedésnek számít a 2022-es adatokhoz képest.

Fotó: Unsplash/John Schnobrich
Smart

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Rackhost Zrt. honlapján tájékoztatott arról, hogy 2023-ban újra növekedés volt tapasztalható a magyar domain regisztrációk számában: összesen 108 181 db új .hu végződésű domaint regisztráltak, ami mintegy 100 ezerrel haladja meg a 2022-es domain regisztrációk számát.

A cég közlése szerint az internetpenetráció és az online töltött órák száma folyamatosan nő, nagy az érdeklődés a híroldalak böngészésén, szórakozáson túl az e-kereskedelmi weboldalak iránt is. Szinte minden szektorban növekszik az igény az internetes elérhetőségre, ezért fontos a megfelelő domain név megszerzése – emelték ki. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A domain regisztrációs adatok az online jelenlét jelentőségét mutatják, az eredmények változása a külső tényezőkre adott reakciókra utal. A cég megjegyezte, a domain statisztika nyomon követése segíthet a piaci trendek megértésében és az online jelenlét fontosságának felismerésében.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.

Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A Demokratikus Koalíció „Isten? Haza? Pedofília!” felirattal és Orbán Viktor arcképével indított plakátkampányt, amelyről a Momentum elnöke is elmondta a véleményét.