Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,80 Ft
Euró
393,55 Ft
Font
467,47 Ft
Bitcoin
64,339 $

20 éve mutatták be az ikonikus Lara Croft: Tomb Raider című filmet

Idén ünnepli 20. évfordulóját az Angelina Jolie főszereplésével készült Lara Croft: Tomb Raider.

...svg content...Fotó: Jeremy Yap/Unsplash
Kult
Author image

Kornis Vivien

Szerkesztő

2001. június 15-én mutatták be az ikonikus Lara Croft: Tomb Raider című filmet, a 20. évforduló alkalmából Blu-rayre érkezik a felújított változat.

A videójáték-sorozat adaptációja, az amerikai akció-kalandfilm a 2001-es megjelenésétől kezdve egészen 2010-ig, a Perzsia hercege: Az idő homokja bemutatásáig a legtöbb bevételt hozó film volt. A legendás film sztárja Angelina Jolie és Daniel Craig, rendezője Simon West. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

A Media Play News szerint az ünnepi kiadás több, izgalmas bónusz tartalommal bővül. A június 1-re várható Blu-ray nemcsak a filmet, hanem nagyjából 90 percnyi különleges anyagot rejt majd, mint például rendezői kommentár, törölt jelenetek, alternatív filmcím, előzetesek és más, korábban nem látott tartalmak. 

Szintén június 1-én jelenik meg a két epizódos gyűjtemény 4K Ultra HD Blu-ray kiadásban, amely a 2003-mas folytatást is tartalmazza. 

Jelentősen visszaesett a falusi szálláskiadók forgalma

A falusi szállásokkal foglalkozók árat emelni már nem nagyon tudnak, ehelyett a modern világ vívmányait próbálják minél inkább bevinni a helyeikre.