Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,78 Ft
Euró
395,33 Ft
Font
468,26 Ft
Bitcoin
59,903 $

Egy 1964-es mozdony előtt fotózták Magyar Pétert

Magyar Péter nem elégedett a MÁV működésével, a magyar vasúthálózattal, most épp egy igazi veterán és legendás mozdony előtt fotózták a Tisza Párt vezetőjét.

...svg content...Fotó: Facebook/Magyar Péter
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Ugyan messze Magyar Péternek van a legnagyobb elérése a baloldali politikusok közül, aki nemrég Lázár János közlekedési miniszternek is odaszólt, Vitézy Dávidnál senki sem kritizálja jobban Lázárt. A miniszternek megvan a véleménye Karácsony Gergely korábbi riválisáról, és gyakran üzengetnek egymásnak a közösségi médián keresztül.

Nem lesznek barátok, de még csak ismerősök sem, annyira rossz a viszony közöttük. Vitézy rendre Lázár lemondását követeli, és szerinte nála rosszabb közlekedési minisztere még nemigen volt Magyarországnak. Soron kívül A korábbinál négyszer több pénz jut idén gyermekétkeztetésre

Lázár sem hagyja szó nélkül ezeket az odaszólások, míg legutóbb Magyar Péterről egy igazi legenda társaságában készült fotó. „A vonat nem vár, elindul (?) már… ui.: …lehet nem tudtad, de ő az 5. legöregebb mozdony az állományban, egészen pontosan 1964.01.21.-én „született”….” – írja a posztjában a Tisza Párt vezetője.

Hivatalos: továbbra is kizárt, hogy Magyarország fegyvert szállítson Ukrajnába

A magyar kormány továbbra is kizárja azt a lehetőséget, hogy fegyvert szállítson Ukrajnába.