Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,71 Ft
Euró
396,21 Ft
Font
468,86 Ft
Bitcoin
65,314 $

Egy 17 éves fiút gyanúsítanak a két nő leszúrásával

Kiderült, hogy időközben elfogták azt a 17 éves fiút, akit gyilkossággal és gyilkosság kísérlettel gyanúsítanak Angliában.

...svg content...Fotó: Unsplash/Octavian Dan
Európa

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, halálra késeltek egy nőt egy angliai strandon, míg egy másikat súlyosan megsebeztek, szintén késsel. A rendőrség hajtóvadászatot indított az elkövető ellen, aki a két nő közül az egyiket megölte, rajta már nem lehetett segíteni, halottnak nyilvánították a helyszínen.

A 23 óra 45 perc körül kaptak bejelentést a rendőrök pénteken, hogy megkéseltek két nőt a parton. Egy 34 éves nőt a helyszínen holtan találtak, addig a másik áldozat, egy 38 éves nőt súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba. Egyelőre nem tudni, hogy túléli-e a támadást a 38 éves sérült, de úgy fest, elfogták a támadóját. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Az sem közölték, mi lehetett az indítéka a fiatal késelőnek, beszámítható-e, volt-e korábban ügye a rendőrségnél. Egyelőre sok a kérdőjel, viszont a lakosság megnyugodhat, mert a rendőrség nagyon gyors munkát végzett, és könnyen lehet, a gyilkos már soha nem kerülhet szabadlábra.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.