Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,53 Ft
Euró
397,50 Ft
Font
470,04 Ft
Bitcoin
64,305 $

Halálra késeltek egy nőt Angliában a tengerparton, egy másik súlyosan megsérült

Az angliai bournemouthi tengerparton történt a támadás, két nőt késeltek meg, egyikük nem élte túl a támadást.

...svg content...Fotó: Unsplash/Igor bispo
Európa

Takács Petra

Szerkesztő

Újabb késes támadás történt, ezúttal az angliai bournemouthi tengerparton. Röviddel az incidens után lezárták a hatóságok a strandot, és megkezdték a környék átvizsgálását, de egyelőre nem találják a támadót, aki súlyos büntetésre számíthat.

A rendőrség arról kapott bejelentést, hogy két nőt megkéseltek pénteken 23 óra 45 perc körül a Durley Chine Beachen. Egy 34 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette a helyszínen, már nem lehetett rajta segíteni. Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

Egy 38 éves nőt pedig súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba. A Sky News azt írja, mindkét nő a közeli Poole-ból származik, de ebben a pillanatban nem tudni, ismerték-e egymást., és ha igen, esetlegesen rokonok voltak-e.

Arról sincs információ, hogy esetlegesen egy sorozat-gyilkosról van szó, és az indítéka sem ismert. A rendőrség nagy erőkkel nyomoz, hogy minél hamarabb elfogják a gyilkost, aki lehetséges, nőkre utazik, tekintve a legutóbbi támadás körülményeit.