Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,41 Ft
Euró
392,62 Ft
Font
467,42 Ft
Bitcoin
57,428 $

1100 doboz cigarettára bukkantak a vámosok egy bolgár autószállító tréleren az M1-es autópályán

Azonnal gyanússá vált a pénzügyőröknek a dolog.

...svg content...MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Bűnügy
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei nem kevesebb, mint 1100 doboz cigarettára bukkantak egy bolgár autószállító tréleren az M1-es autópályán, Győr-Moson-Sopron vármegyében.

Az lett nekik gyanús, hogy a tréler csak három ablakot szállított, melyek ugyan újnak tűntek, védőfóliájuk mégis rendkívül kopott volt: végül ellenőrzésbe kezdtek, melynek során egyre több dolog vált gyanússá. Az ablakok úgynevezett tükörüvegből készültek, kopogtatáskor különös tompa hangot adtak, és a súlyuk is eltért a megszokottól. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

A felfedezés után bevetették a NAV cigaretta- és kábítószerkereső kutyáját, aki az ablakok szimatolásakor azonnal jelzett, és a járőrök több mint ezer doboz, bolgár zárjegyes cigarettát találtak. A 28 éves sofőr azt mondta, hogy tudott az elrejtett dohányáruról, amit Németországba akart vinni.

A pénzügyőrök az 1100 doboz, két és félmillió forint értékű terméket lefoglalták. Az ügyben jövedéki törvénysértés és költségvetési csalás miatt indítottak eljárást.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.

Reagált az itthon is akkumulátor-gyárakat üzemeltető SK ON a pénzügyi nehézségekkel kapcsolatos hírekre

Az utóbbi napokban felröppent hírek szerint a vállalat vezetősége vészhelyzetet jelentett be a folyamatos veszteségek miatt, ám az SK ON szerint csak elkerülni szeretnék azt.