Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

1100 doboz cigarettára bukkantak a vámosok egy bolgár autószállító tréleren az M1-es autópályán

Azonnal gyanússá vált a pénzügyőröknek a dolog.

...svg content...MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Bűnügy
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei nem kevesebb, mint 1100 doboz cigarettára bukkantak egy bolgár autószállító tréleren az M1-es autópályán, Győr-Moson-Sopron vármegyében.

Az lett nekik gyanús, hogy a tréler csak három ablakot szállított, melyek ugyan újnak tűntek, védőfóliájuk mégis rendkívül kopott volt: végül ellenőrzésbe kezdtek, melynek során egyre több dolog vált gyanússá. Az ablakok úgynevezett tükörüvegből készültek, kopogtatáskor különös tompa hangot adtak, és a súlyuk is eltért a megszokottól. Soron kívül Így változik a boltok nyitvatartása október 23-án

A felfedezés után bevetették a NAV cigaretta- és kábítószerkereső kutyáját, aki az ablakok szimatolásakor azonnal jelzett, és a járőrök több mint ezer doboz, bolgár zárjegyes cigarettát találtak. A 28 éves sofőr azt mondta, hogy tudott az elrejtett dohányáruról, amit Németországba akart vinni.

A pénzügyőrök az 1100 doboz, két és félmillió forint értékű terméket lefoglalták. Az ügyben jövedéki törvénysértés és költségvetési csalás miatt indítottak eljárást.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Deutsch Tamás: vérlázító provokációra készülnek Gyurcsányék

Deutsch Tamásnál többszörösen betelt a pohár Gyurcsány Ferencék miatt, szerinte megint hazudnak reggel, éjjel meg este.

Meglepően sokan kihagyják a kézmosást mosdóhasználat után

Emellett az is valószínűsíthető, hogy azok közül, akik kezet mosnak WC után és ebéd előtt, sokan nem figyelnek oda az alaposságra sem.

Szarvast gázoltak Piliscsabánál, kocsi alá került az állat

Súlyos baleset történt Piliscsabánál, ahol két gépkocsi is érintett volt egy szarvas elgázolásában, aki minden bizonnyal nem élte túl az ütközést.