Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,91 Ft
Euró
395,73 Ft
Font
468,43 Ft
Bitcoin
66,016 $

1 millió emberrel találkozik szombaton a Fidesz: Elmegyünk mindenkihez

Szijjártó Péter is készen áll a Fidesz akciójára, aminek ideje alatt kevesebb mint 24 óra leforgása alatt 1 millió embert keresnek fel a választások miatt.

...svg content...Fotó: Facebook/Szijjártó Péter
Belpolitika

Kiss László

Szerkesztő

Hamarosan minden eldől, ugyanis vasárnap választásokat tartanak, de a jelenlegi számok azt mutatja, a Fidesz nagyon erős, majd a Tisza Párt következik, így igazán a DK-nak, a Momentumnak és a többi kisebb pártnak kell aggódnia. Magyar Péter berobbantotta a baloldalt, de úgy is fogalmazhatnánk, hogy szétrobbantotta, annyira átalakultak az erőviszonyok.

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz jelöltje közben visszalépett Vitézy Dávid javára, aki tagadja, hogy köze lenne ehhez a döntéshez, amiről elmondása szerint tudomása sem volt. Karácsony Gergely nem hisz neki, és hozzá hasonlóan Gyurcsány Ferenc sem, aki nemcsak Vitézyt, hanem Magyart is a Fidesz emberének tartja. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

A Fidesz mindeközben arra készül, hogy szombaton 1 millió embert látogat meg a választások miatt. „Elmegyünk mindenkihez, hogy elmondjuk, most háború és béke kérdésében mondhatnak véleményt, hozhatnak döntést a magyar emberek” – üzent Szijjártó Péter magyar külügyminiszter, nem sokkal a választások előtt.

„Körülöttünk világháborús, sőt atomháborús készülődés zajlik. Hallhatjuk és láthatjuk egymás után az egyre őrültebb nyugat-európai, amerikai nyilatkozatokat.” – hangsúlyozta Szijjártó, aki szerint egyre élesebb a helyzet, és egyelőre Trump sem tud segíteni, mert még nem tartották meg az amerikai választásokat.

„És nem hagyhatjuk, hogy minket is belenyomjanak a háborúba, nem hagyhatjuk, hogy világháborúba, nukleáris háborúba sodorják Európát és benne Magyarországot Arra kérem önöket, hogy vegyenek részt az európai parlamenti választáson, és szavazzanak a békére. A béke színe a narancs, a béke neve a Fidesz”

„És ezt holnap, az Egymillió Találkozás Napján az aktivistáink, politikusaink és támogatóink mindenkinek el fogják mondani.” – fejezte be mondandóját a magyar külügyminiszter, aki bízik a Fidesz sikerében és nagy győzelmében.

Liner/MTI