Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Zoom hívás közben ölte meg édesanyját egy férfi

Fotó: Chris Montgomery/Unsplash
Külföld
not image

Kornis Vivien

Szerkesztő

Videókonferencia közben támadt rá saját fia Dr. Brownra, a rendőrséget a kollégái értesítették. A férfit kettős gyilkosság gyanújával őrizetbe vették.

Letartóztattak egy 32 éves kaliforniai férfit édesanyja és nagybátyja meggyilkolásának gyanúja miatt, derült ki a Los Angeles megyei seriff közleményéből. Robert Cotton halálra késelte édesanyját, Carol Brownt, és nagybátyját, Kenneth Prestont, míg a nő videóhívásban vett részt a munkatársaival.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

Dr. Brown a Pasadena City College munkatársaként vett részt egy ötfős videókonferencián a kollégáival a támadás idején az egyetem szóvivője szerint. A rendőrségre hétfőn délután érkezett a bejelentés, akkor még egy lehetséges emberrablásról, ezt követően érkeztek a tisztek a helyszínre – írja a New York Times.

Kenneth Preston holttestére a házhoz tartozó kocsibeállón találtak rá az intézkedő rendőrök, Dr. Brown holttestére pedig az épületben. A nyomozás során derült ki, hogy Dr. Brown éppen egy Zoom-hívásban vett részt a támadáskor, a rendőrséget egyik kollégája értesítette.

Cotton a támadás után az áldozat egyik autójával elhagyta a házat, de később megpróbált visszatérni a tett helyszínére a sárga jelzőszalag megkerülésével, ekkor vették őrizetbe a rendőrök. A gyilkosság indítékát még nem állapították meg.