Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,19 Ft
Euró
395,67 Ft
Font
468,54 Ft
Bitcoin
62,150 $

Zoom hívás közben ölte meg édesanyját egy férfi

Videókonferencia közben támadt rá saját fia Dr. Brownra, a rendőrséget a kollégái értesítették. A férfit kettős gyilkosság gyanújával őrizetbe vették.

...svg content...Fotó: Chris Montgomery/Unsplash
Külföld
Author image

Kornis Vivien

Szerkesztő

Letartóztattak egy 32 éves kaliforniai férfit édesanyja és nagybátyja meggyilkolásának gyanúja miatt, derült ki a Los Angeles megyei seriff közleményéből. Robert Cotton halálra késelte édesanyját, Carol Brownt, és nagybátyját, Kenneth Prestont, míg a nő videóhívásban vett részt a munkatársaival.

Dr. Brown a Pasadena City College munkatársaként vett részt egy ötfős videókonferencián a kollégáival a támadás idején az egyetem szóvivője szerint. A rendőrségre hétfőn délután érkezett a bejelentés, akkor még egy lehetséges emberrablásról, ezt követően érkeztek a tisztek a helyszínre – írja a New York Times. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

Kenneth Preston holttestére a házhoz tartozó kocsibeállón találtak rá az intézkedő rendőrök, Dr. Brown holttestére pedig az épületben. A nyomozás során derült ki, hogy Dr. Brown éppen egy Zoom-hívásban vett részt a támadáskor, a rendőrséget egyik kollégája értesítette.

Cotton a támadás után az áldozat egyik autójával elhagyta a házat, de később megpróbált visszatérni a tett helyszínére a sárga jelzőszalag megkerülésével, ekkor vették őrizetbe a rendőrök. A gyilkosság indítékát még nem állapították meg.

Lendvai Ildikó szerint Lázár János Orbán Viktor ellen fordulhat a miniszterelnöki székért

Lendvai Ildikó arról kezdett el beszélni, hogy Lázár János Orbán Viktor miniszterelnöki székére vágyhat, amit adott esetben sokan árulásnak minősítenének.