Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,433 $

A Zara használtruha-programot indít a fenntarthatóság jegyében

A Zara úgy határozott, oly módon segíti elő a fenntarthatósági erőfeszítéseket, hogy használtruha-szolgáltatást indít vásárlói számára, melynek keretében a vevők újraértékesíthetik, javíttathatják, vagy épp eladományozhatják Zara márkás ruháikat.

...svg content...Fotó: Unsplash/Highlight ID
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Zara pénteken jelentette be, hogy egy olyan használtruha-szolgáltatást indít, melynek segítségével a brit vásárlók újraértékesíthetik, megjavíthatják vagy akár el is ajándékozhatják a márka ruháit.

Az Inditex tulajdonában lévő spanyol divatóriás a bejelentés szerint november 3-án indítja el a Zara Pre-Owned elnevezésű szolgáltatást, mely egyik eleme a vállalat környezeti fenntarthatósággal kapcsolatos kötelezettségvállalásainak. Soron kívül EB 2024: itt a magyar kezdő Svájc ellen, Gulácsi véd

Mindez lehetőséget biztosít majd a vásárlók számára, hogy a szolgáltatáson keresztül eladásra kínálják megunt Zara márkás ruháikat, de időpontot is foglalhatnak ruhajavításra, amennyiben pedig jótékony célokban gondolkodnak, úgy eladományozhatják azokat.

A platform a Zara honlapján és egy külön erre a célra fejlesztett alkalmazáson keresztül is elérhető lesz, a tranzakciók pedig a Stripe rendszeren keresztül zajlanak majd. A Vintedhez hasonlóan a vásárlók fotókat tölthetnek fel az eladásra szánt ruhákról, ezzel együtt pedig részletes termékinformációkkal láthatják el az érdeklődőket.

Amennyiben a ruhajavítás mellett döntenek a vásárlók, úgy a gombok és cipzárak cseréjétől kezdve az erősítő varrásig megannyi lehetőség közül választhatnak. Ha ez nem lenne elég, azt is kérhetik, hogy a megunt ruhákat egyenesen az otthonukból gyűjtsék be a Zara alkalmazottjai adományozás céljából.

Rossi szerint az első félidőben lefocizták a válogatottat, és vállalja a felelősséget

Marco Rossi magyar szövetségi kapitány senkire sem akar ujjal mutogatni, de Svájc ellen kevés játékostól látott jó teljesítményt az Európa-bajnokságon.

Orbán Viktor is üzent a magyar válogatott veresége után az Európa-bajnokságon

A magyar miniszterelnök is figyelemmel követte az eseményeket az Európa-bajnokságon Svájc ellen, és ő sem boldog.

3-1-re kapott ki a magyar válogatott Svájc ellen az Európa-bajnokságon

A magyar válogatott egy igen rossz napot fogott ki az Európa-bajnokság második játéknapján Svájc ellen, ám mégsem érdemelt vereséget a második félidőben nyújtott teljesítmény láttán,