Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,21 Ft
Euró
384,44 Ft
Font
451,25 Ft
Bitcoin
67,927 $

Közeleg a Xiaomi újgenerációs csúcskészülékeinek bejelentése

Indonéz adatbázisokban már közzétették a Xiaomi 12 és 12 Pro mobiltelefonok kódneveit, ami arra utal, hogy már csak napok választhatnak el minket a hivatalos leleplezéstől.

...svg content...Xiaomi
Mobil

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

Már több mint két hét eltelt a Xiaomi 12 bejelentésétől, azonban még mindig nincs hír arról, mikor tervezik nemzetközileg is bevezetni a piacra a csúcsmobilt.

A MySmartPrice jóvoltából megtudhattuk, az Indonesia Telecom tanúsítási weboldalán található új listából kiderült, az alapmodell (2201123G) és a Pro (22001122G) változat már megkapta a hitelesítési dokumentumokat az országban, ami azt jelenti, hogy egy lépéssel közelebb kerültünk a globális debütálásukhoz. Soron kívül Cristiano Ronaldo megint történelmet írt a szaúdi ligában

A 8/128 GB-os Xiaomi 12 Kínában 580 dolláros kezdőáron indul, míg a 12 Pro alapverziója 738 dollárért kapható, így érdekes lesz látni, miként alakulnak a pontos árak az európai és az amerikai piacon.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy a Xiaomi 12X csatlakozik-e a másik két okostelefonhoz, ám ha hihetünk a korábban felröppent pletykáknak, akkor valamikor nyár közepe tájékán a pénztárcabarát alternatíva is felbukkanhat a viszonteladóknál.

Gyurcsány keményen beszólt Magyar Péternek: „Te egy tőről metszett fideszes politikus vagy”

Gyurcsány Ferenc ismét jelentkezett, ezúttal kedd reggel osztotta ki Magyar Pétert, akit egy tőről metszett fideszes politikusnak nevezett, és egyúttal tehetségtelenebbnek is, mint Orbán Viktor miniszterelnököt