Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,36 Ft
Euró
385,91 Ft
Font
451,47 Ft
Bitcoin
69,907 $

Xbox Game Pass: újabb két játék érkezik kedden

A mai napon két új címmel bővül a szolgáltatás.

...svg content...Fotó: Xbox
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Az Xbox Game Passra kedden két új cím is érkezik: a Kona és a Botany Manor. A Botany Manor a Balloon Studios vadonatúj puzzle játéka, mely kedden debütál Xbox Series X|S és Xbox One konzolokon. A játékban Arabella Greene, a címadó Botany Manorban élő 19. századi botanikus bőrébe bújhatsz, aki megpróbálja befejezni „Forgotten Flora” című könyvét.

A játék első személyben játszódik, feladatod a kastély felfedezése, magok felkutatása és a lehető legjobb élőhely létrehozása a bimbózó növények számára. Fontos információ, hogy az Xbox Game Pass és a PC Game Pass előfizetők Xbox Series X|S, Xbox One és PC konzolokon játszhatnak a Botany Manorral, míg az Xbox Game Pass Ultimate tagok az Xbox Cloud Gaming-en keresztül is streamelhetik a játékot. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

Ami pedig a Konát illeti, ez egy eredetileg 2017-ben, Xbox One-ra megjelent Parabole-cím, mely egy négyjátékos sorozat első része. A játékban Carl Faubert magánnyomozó bőrébe bújhatnak a játékosok, aki Észak-Kanadában több vandalizmusos ügyet próbál megoldani, melyeket egy gazdag iparmágnás ellen követtek el.

A korábbiakhoz hasonlóan az Xbox Game Passra előfizetett játékosok Xbox Series X|S és Xbox One konzolokon játszhatják a Konát, míg az Xbox Game Pass Ultimate tagok ismét streamelhetik a játékot az Xbox Cloud Gamingen keresztül is. E két címmel azonban nem ért véget az újonnan érkezők sora, hamarosan ugyanis újabb két cím csatlakozik a szolgáltatáshoz, köztük a Shadow of the Tomb Raider.