Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
364,20 Ft
Euró
394,87 Ft
Font
467,76 Ft
Bitcoin
69,532 $

Xbox Game Pass: ez a két cím biztosan érkezik júniusban

Hivatalosan is megerősítették, hogy két cím garantáltan érkezik a kínálatba júniusban.

...svg content...Fotó: Xbox
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

A közelgő Game Pass-játékokat tartalmazó listáról eddig csak két Xbox Game Pass-játékot erősítettek meg júniusra: a Rolling Hills: Make Sushi, Make Friends és a Still Wakes The Deep garantáltan landolni fog a katalógusban. Mindemellett pedig a Firework júniusban PC Game Passra is érkezik.

Rolling Hills (konzol, PC, Cloud) – június 4. Soron kívül Havas Henrik az ATV-botrányról: az adatgyűjtésről tájékoztatni kellett volna Magyar Pétert

A Rolling Hills egy életszimulátor egy robotszakácsról és álmáról, egy sushi étterem vezetéséről szól. Elindulunk a szóban forgó Rolling Hillsbe, egy hangulatos kisvárosba, ahol elkezdhetünk recepteket és alapanyagokat gyűjteni, barátokat szerezni és kapcsolatokat építeni, valamint kiszolgálni a vendégeket és testre szabni az éttermünket. A játék június 4-én, day one kerül be az Xbox Game Passba.

Firework (PC) – június 4.

A valamivel kevésbé hangulatos, Firework című kirakós horrorjáték szintén június 4-én landol a PC Game Passon. A játékban Lin Lixun rendőr egy régi rejtély után nyomoz egy hegyi faluban.

Still Wakes the Deep (konzol, PC, Cloud) – június 18.

Június 18-án pedig ismét egy day one cím érkezik Xbox Game Passra, a Still Wakes the Deep című first-person narratív horrorjáték, melyben nem csupán viharokkal és az Északi-tenger hideg sötétségével, de egy „kiismerhetetlen horrorral” is szembe kell néznünk.