Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,84 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,199 $

Xbox Game Pass: hat címnek kell búcsút intenünk áprilisban

Népszerű címek hagyják el a szolgáltatást áprilisban, noha garantáltan hasonlóan izgalmas címek érkeznek helyettük.

Fotó: Xbox
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Miközben a játékosok már tűkön ülve várják a következő adag Game Pass-játék bejelentését, a Microsoft most nyilvánosságra hozta az Xbox Game Pass-t 2024 áprilisában elhagyó játékok első hullámát. A Back 4 Blood, a Soma, az Amnesia: Collection, Amensia: Rebirth, Phantom Abyss és a Research and Destroy lesznek azok a címek, melyektől április 15-én könnyes búcsút kell vennünk, hiszen elhagyják az Xbox Game Pass-t és a PC Game Pass-t.

Ha úgy érzed, hogy a fenti címek nem maradhatnak ki az életedből, érdemes sietned: a Soma például pont beleférhet még április 15-ig, hiszen a Frictional Games kísérteties kalandjátékának végigjátszása mindössze 9-10 órát vesz igénybe. Az Amensia Rebirth befejezéséhez szintén körülbelül 9-10 óra szükséges, míg az Amnesia: Collection 13-19 órát igényel. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

A Phantom Abyss és a Research and Destroy azonban a fentieknél kicsit több időt igényel a játékosoktól: előbbit 12-18 óra alatt lehet teljesíteni, míg utóbbihoz 13-20 óra szabadidőre lesz szükség. Most pedig íme listaszerűen az Xbox Game Pass és a PC Game Pass április 15-én távozó játékai: