Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,68 Ft
Euró
388,86 Ft
Font
457,09 Ft
Bitcoin
68,408 $

Xbox Game Pass: három meglepetés PC-s cím érkezik

Míg a Harold Halibut debütálása várható volt, három meglepetés cím is érkezik PC-re kedden.

...svg content...Fotó: Xbox
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, kedden, a megjelenés napján debütál Xbox Game Passon a Harold Halibut, melyet konzolon és PC-n is lehet játszani. A szemet gyönyörködtető kalandjáték már szerepelt a közelgő Game Pass-játékok listáján, ám meglepő módon kedden további három cím csatlakozik a szolgáltatáshoz.

Az EA shadow ugyanis kedden kora reggel három klasszikus PC-s játékot dobott be az EA Playbe, melyeket az Xbox Game Pass Ultimate előfizetők az előfizetésükön keresztül is játszhatnak. Soron kívül Változékony időnk lesz az első nyári hétvégén

Az Xbox Series X|S, Xbox One és PC játékosok végre játszhatnak a várva várt Harold Halibut játékkal az Xbox Game Pass és a PC Game Pass segítségével, míg az Xbox Game Pass Ultimate előfizetők az Xbox Cloud Gaming-en keresztül is streamelhetik azt.

Ami pedig a három meglepetés címet illeti, a Populous: The Beginning, a Sid Meir’s Alpha Centauri és a Sim City 3000 Unlimited is csatlakozott az EA Playhez PC-n. Az Xbox Game Pass Ultimate tagok a Game Passon keresztül érhetik el a játékokat PC-n.