Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,76 Ft
Euró
393,83 Ft
Font
460,29 Ft
Bitcoin
62,554 $

Újraindítja egyik népszerű járatát a Wizz Air

A Wizz Air bejelentette, hogy áprilistól hetente két alkalommal közvetlen járatokat indít Budapest és Moldova fővárosa, Kisinyov között.

Fotó: A Wizz Air légitársaság A321neo repülőgépe a kínai Tiencsinben 2023. június 27-én. Ez az első Kínában gyártott Airbus repülőgép, amely egy európai légitársaság flottájába kerül. MTI/EPA/Hszinhua/Szung Zsuj
Külföld

Kiss László

Szerkesztő

A kisinyovi járat újraindítása egy fontos mérföldkő a Wizz Air hálózatának bővítésében. A Bîc folyó partján elterülő Kisinyov Moldova kulturális, gazdasági és turisztikai központja. A város zöld övezetei, parkjai, állat- és növénykertjei, valamint építészeti látnivalói kiváló úti célként kínálkoznak a környék felfedezésére vágyó utazók számára, írja a Pénzcentrum.

A Wizz Air kommunikációs menedzsere, Trubek Zsuzsa lelkesen nyilatkozott a bejelentésről: „Örülünk, hogy kisebb kihagyás után visszatérhetünk Moldovába, és újra repülőjáratokat indíthatunk Kisinyovba. Hetente két alkalmat is biztosítunk arra, hogy utasaink elrepüljenek velünk, és megismerjék ezt a rengeteg felfedezni valót rejtő országot”, mondta. Soron kívül Befutott a Transformers One trailere

A Budapest Airport járatfejlesztési vezetője, Ritter Máté is hangsúlyozta a közvetlen légi összeköttetés fontosságát: „Örömteli, hogy a moldáv főváros ismét közvetlen légi összeköttetéssel érhető el a magyar fővárosból, és ez az új járat is részét képezi annak a több mint 70 WIZZ járatnak, ami idén nyáron elérhető Budapestről.”

Csak a jövő évtől jön az ingyenes készpénzfelvétel a postákon

Megjelent a Magyar Közlönyben az a törvény, amelyik a postákon is lehetővé teszi az ingyenes készpénzfelvételt havi 150 ezer forintig, ám mint kiderült, erre csak 2025-től nyílik lehetőség.