Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,678 $

Óriási csapást mért Kazahsztánra a magyar férfi vízilabda-válogatott a vizes vb-n

A legkisebb esélyt sem adta meg a magyar férfi vízilabda-válogatott Kazahsztánnak a vizes világbajnokságon, egyetlen kapott góllal hozták le a meccset.

Fotó: Varga Dénes (j) és a kazah Anatolij Pusztovalov a férfi vízilabdatorna csoportkörének 3. fordulójában játszott Kazahsztán - Magyarország mérkőzésen a dohai vizes világbajnokságon 2024. február 9-én. MTI/Kovács Tamás
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Továbbra is jó formában menetelnek előre a magyarok a vizes világbajnokságon, és ez mindkét nem válogatottjára igaz. A női és a férfi csapat is esélyes arra, hogy igen komoly eredménnyel távozzanak a világbajnokságról. Egyértelműek a célok, főleg a férfiaknál, ahol az aranyérmen kívül minden más csalódás lenne.

Ennek megfelelően igyekeznek teljesíteni, és az olaszok elleni drámai győzelem bizonyította is ezt. Ezt követően egy totálisan más hangulatú mérkőzés következett a teljesen esélytelen Kazahsztán ellen. Több mint nagy volt a különbség a két csapat között, ugyanakkor a kazah csapat sem számíthatott arra, hogy egyáltalán lesz pár góljuk. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Ez a meccs egyúttal arra is lehetőséget adott, hogy más játékosokat is vízbe küldjön Varga Zsolt szövetségi kapitány. Mondhatni egy edzésen van túl a magyar válogatott, akik sorra szórták a gólokat, a legkisebb mértékben sem volt veszélyben az eredményük. Olyannyira nem, hogy Kazahsztán végül egyetlen egy gólt tudott szerezni, cserébe viszont rengeteget kapott. 28-1 lett a végeredmény, amit nem kell különösebben magyarázni.