Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,008 $

Elszámolta magát, a víz helyett a sziklákon landolt egy brit turista Tenerifén

A férfi súlyos sérüléseket szenvedett, hordágyon vitték el a helyszínről.

...svg content...Fotó: Unsplash/Fausto García-Menéndez
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Egy 40 éves, a helyi beszámolók szerint vélhetően brit férfi súlyosan megsérült, miután rosszul mérte fel a távolságot, s leugrott egy szikláról Tenerifén: a víz helyett ugyanis a sziklákon landolt. A szerencsétlen ugrásról videó is készült.

A felvételeken látszik, ahogy egy csapat férfi ötig számol, mielőtt a férfi a levegőbe ugrott. Csakhogy a víz helyett lábbal előre csapódott a szikláknak a kis tengerfelszín körül, ahová be akart ugrani. Barátai azonnal reagáltak, amikor a férfi célt tévesztett, s nyilvánvalóan eltörte a lábát. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

A felvételek alapján pillanatokkal korábban mások is végrehajtották a mutatványt, csakhogy nekik ténylegesen sikerült is a vízben landolni. Az eset hétfőn délután 2 óra körül történt a Charco El Tancon nevű tengeri barlangnál Puerto Santiagóban, Tenerife északi részén.

A hétfői baleset szemtanúi arról számoltak be, hogy láttak egy turistacsoportot, akik filmezték magukat, amint szaltókat hajtanak végre, és a sziklákról a nyílt tengerbe ugranak, mielőtt átmentek arra a helyre, ahol a horrorisztikus baleset történt.

A tűzoltók egy helyi egészségügyi központba vitték, ahol stabilizálták az állapotát, mielőtt kórházba szállították. Azóta azonban nem érkezett hír arról, hogy milyen állapotban van, s pontosan milyen sérüléseket szenvedett.