Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,63 Ft
Euró
393,49 Ft
Font
460,87 Ft
Bitcoin
62,854 $

„Véres összecsapás” történt Berlinben, nagy erőkkel vonultak ki a rendőrök

Egyelőre erősen homályos, hogy valójában mi történt, ám a helyzet annyira komoly volt, hogy a rendőrség lezárta a helyi kórház sürgősségi osztályát.

Fotó: Unsplash/Jonas Augustin
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Bild jelentése szerint egy Audi sofőrje este 8 óra környékén áthajtott Berlin Kreuzberg Graefekiez nevű városrészén, majd több parkoló autónak is nekicsapódott, végül pedig a járdán lévő oszlopok állították meg az autót. Ezt követően állítólag egy másik férfi is csatlakozott hozzá.

A sofőrt többen is felismerték, miután korábban, még aznap este egy vitába keveredett. A lap információi szerint egyelőre rejtély, hogy ezután mi történt, csak annyit lehet tudni, hogy „feltehetően más férfiak is csatlakoztak hozzájuk, majd a helyzet elfajult”. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

A kora reggeli rendőrségi jelentések alapján azonban az egyik férfit többször hátba szúrták, egy férfit állítólag combon lőttek, egy másik férfi pedig súlyos sérüléseket szenvedett az arcán. A mentőszolgálatot azonban senki sem riasztotta, a sérülteket feltehetően rokonok vitték a közeli városi kórházba.

A rendőrség nagy erőkkel vonult ki a kórházhoz, majd a sürgősségi osztályt gépfegyveres csapatok biztosították, s hosszú órákra le is zárták az osztályt. Eközben egy másik nagy létszámú kontingens biztosította az autóbaleset helyszínét, s alapos vizsgálatot hajtottak végre verekedés nyomai után kutatva.

A hatóságok közlése szerint lefoglaltak egy járművet a kórháznál, továbbá az összetört Audit is. A rendőrség nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy két rivális csoport között alakult ki feszültség, mely végül fizikai erőszakba torkollott, s felhívták a figyelmet arra is, nem kizárt, hogy a csoportok tagjai ismét egymásra támadnak.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.