Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,06 Ft
Euró
395,67 Ft
Font
468,23 Ft
Bitcoin
65,048 $

Itt a könnyes búcsú ideje: végleg kikerül a Windowsból a WordPad

Ahogy azt korábban is tudni lehetett, végleg megszűnik az alkalmazás támogatása.

...svg content...Fotó: Unsplash/Windows
PC

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a Windows 30 év után úgy döntött, nyugdíjazza egyik legnépszerűbb alkalmazását a WordPadet. Tavaly szeptember elején érkezett a hír, miszerint a 28 éve működő alkalmazás fejlesztésére már évek óta nem fordított sem időt, sem energiát a vállalat, s végül úgy döntöttek, többé nem támogatják.

Mint ismert, a legutolsó verziójában egészen mostanáig elérhető volt a program a Windows 11-ben is, ám ennek most vége: vészesen közeleg ugyanis az operációs rendszer frissítése, amivel végleg megszűnik a program. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Az is ismert, hogy a WordPad mellett számos másik program is megszűnik létezni: eltűnik többek között a Cortana chatbot és a Tippek alkalmazás is. A 24H2 névre keresztelt frissítés várhatóan 2024 második felében debütál a Windows 11 felhasználóknál.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.