Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,15 Ft
Euró
392,89 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
66,757 $

Varga Mihály: megérkezett a számlákra a Babakötvény után járó éves állami támogatás

Megérkezett a számlákra a Babakötvény után járó éves állami támogatás, amiről Varga Mihály pénzügyminiszter számolt be.

Fotó: Unsplash/Fé Ngô
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A Babakötvény továbbra is fontos szerepet játszik a családok életében. Jelenleg 190 ezer gyermek kapott támogatást, aminek összértéke 1,8 milliárd forint. A kormány családpolitikája erre is nagy hangsúlyt fektet, és ez a jövőben sem lesz másképp, így a családoknak nem kell aggódniuk, és lesznek még újabb lehetőségek is.

„Megérkezett a számlákra a Babakötvény után járó éves állami támogatás: 190 ezer gyermek 1,8 milliárd forint támogatást kapott.” – írta a Facebook oldalán Varga Mihály pénzügyminiszter, hozzátéve, a támogatások jóváírása rendben megtörtént. „A Költségvetési Munkacsoport ülésén munkatársaim arról számoltak be, hogy a támogatások jóváírása rendben megtörtént.” Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

„Februártól rekord magasra, 20,6%-ra emeltük a Babakötvény éves kamatát. A Babakötvényben gyűjtött megtakarítások összege megközelíti a 330 milliárd forintot. Miért előnyös a Babakötvény?Magas hozamot kínál, kamata az előző évi infláció plusz 3 százalék. Az állam ehhez nyújt még további 10%, maximum 12 ezer forint külön támogatást is minden évben.

Többek között számlavezetési díj sincs, miközben egyszerűen, néhány kattintással online is nyitható. Emellett arról sem feledkezhetünk meg,hogy 42 500 forint összegű életkezdési támogatás is jár mellé.„Nincs számlavezetési díj, adó-, járulék- és illetékmentes. Egyszerűen, néhány kattintással online is nyitható. 42 500 forint összegű életkezdési támogatás is jár.”

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.

Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó

Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.