Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,71 Ft
Euró
396,21 Ft
Font
468,86 Ft
Bitcoin
65,314 $

Életét vesztette egy szavazásra érkező férfi Csepelen

Többen is próbálták megmenteni az életét, ám sajnos nem jártak sikerrel.

...svg content...Fotó: Szavazók az önkormányzati, európai parlamenti (EP-) és nemzetiségi választásokon Nyíregyházán, a Krúdy Gyula közben lévő 7. szavazókörben 2024. június 9-én. MTI/Balázs Attila
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Nem múlt el tragikus esemény nélkül az idei európai parlamenti és önkormányzati választás, ugyanis a Tények információi szerint egy férfi életét vesztette, amikor megérkezett a csepeli művelődési házba, hogy leadja szavazatát.

A beszámolók szerint a férfi érkezése után váratlanul rosszul lett, majd vért kezdett köpni. A helyszínen lévők közül többen is megpróbáltak segíteni neki, majd a kiérkező mentők is hosszasan küzdöttek az életéért, de megmenteni már ők sem tudták.

Az idei európai parlamenti és önkormányzati választást egyébként magas részvételi arány jellemzi, hiszen már a Nemzeti Választási Iroda 17 órai adatai szerint is többen mentek el voksolni, mint öt évvel korábban az egész nap folyamán.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.