Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,678 $

Tűkön ülve várod az új Battlefieldet? Kiderült, mikor debütálhat

Annyit elárulunk, hogy nem mostanában.

Fotó: EA
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK
#ea

Amennyiben arra készültél, hogy idén landol egy friss és ropogós Battlefield-cím, rossz hírünk van: az EA ugyanis bejelentette, hogy a franchise következő címe nem szerepel a vállalat 2025-ös pénzügyi évének menetrendjében, mely az idei év április 1-től egészen 2025. március 31-ig tart.

A Battlefield Bulletin szúrta ki, hogy az EA pénzügyi igazgatója, Stuart Canfield a 2024-es pénzügyi év harmadik negyedévére vonatkozó eredménybeszámoló során a vállalat jövője kapcsán beszélt, s egyebek mellett azt is megemlítette, hogy „a 2025-ös pénzügyi év utánra tekintve, a következő néhány évben a nettó könyvelésünk növekedésének felgyorsulására számítunk, amit az iparágvezető IP portfóliónk is támogat”. Úgy folytatta: Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

„Az alapvető sportfranchise-ainkon belüli növekedés, az új tartalmak és a hatalmas online közösségeinkben nyújtott magával ragadó élmények, valamint az olyan ikonikus új megjelenések, mint a Battlefield, a Sims és más, fejlesztés alatt álló címek biztosítják azt a fordulópontot, amely a nettó bevétel növekedését és a mögöttes jövedelmezőség növekedését táplálja.”

Később pedig egy konkrét kérdésre válaszolva erősítette meg, hogy 2025-nél korábban biztosan nem érkezik új Battlefield. Mint ismert, az utolsó rész a Battlefield 2042 volt, ami 2021-ben jelent meg, mely bár még mindig kap frissítéseket, a legutóbbi, a Season 6: Dark Creations tavaly októberben startolt el.