Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,897 $

Továbbra is rendkívül nézett a TV2, a Szerencsekerék még mindig nagy kedvenc

Amellett, hogy sikerrel debütált a Kincsvadászok, a Szerencsekerék továbbra is nagy kedvenc Kasza Tibivel.

Fotó: TV2
Kult

Takács Petra

Szerkesztő

2024. első hónapjában mindhárom kiemelt korcsoportot (A18-59, A18-49, A4+) vizsgálva elmondható, hogy a TV2 Csoport áll a nézettségi verseny élén. 2024. első hónapjában mindhárom kiemelt korcsoportot (A18-59, A18-49, A4+) vizsgálva elmondható, hogy a TV2 Csoport áll a nézettségi verseny élén főműsoridőben és teljes napon, míg a teljes napot nézve a TV2 a piacvezető csatorna. Sikerrel debütált az új, sajátgyártású műsor, a Kincsvadászok és továbbra is a nézők egyik nagy kedvence a Szerencsekerék Kasza Tibivel – írja a TV2 a közleményében.

• A hétköznap esti sajátgyártású műsorok jól indították az évet, januárban mindhárom, a Szerencsekerék, a Sztárok a reptéren és a Kincsvadászok is nyerte az idősávját havi átlagban, mindhárom kiemelt korcsoportban. Ennek köszönhetően havi átlagban a hétköznap estéket fölényesen nyeri a TV2 a versenytársával szemben.
• Az új formátum, a Kincsvadászok különösen sikeres, a teljes lakosság körében több mint félmilliós átlagos nézőszámmal fut a műsor, ráadásul az eddigi összes epizód nyerte az idősávját az RTL-lel szemben, mindhárom korcsoportban. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

• Az infotainment műsorok is jól teljesítenek, a főműsoridős Tények és Tények Plusz a teljes lakosság körében nyerte az idősávját januárban, míg a Mokka és Mokkacino toronymagasan idősávjuk legnézettebb műsorai mindhárom kiemelt korcsoportban.
• A műsorok sikerének köszönhetően januárban a TV2 jelentősen több napot, illetve estét nyert a nézettségi versenyben mindhárom kiemelt korcsoportban, mint versenytársa. Teljes napot vizsgálva a TV2 a 18-59 és a 18-49 évesek körében egyaránt 22 napon, a teljes lakosság körében pedig 24 napon végzett a csatornatoplista első helyén. Ugyanez főműsoridőben a 18-59 és a 18-49 évesek körében 21 estét, a teljes lakosság esetében pedig 23 estét jelent.

• A TV2 kábelportfóliója teljes napon és főműsoridőben is piacvezető, mindhárom kiemelt korcsoportban. A legnézettebb kábelcsatorna januárban a Mozi+ volt, 18-59 éves és a 18-49 éves nézők körében is, teljes napon és főműsoridőben egyaránt. A Moziverzum pedig indulása óta idén január 28-án érte el az eddigi legmagasabb főműsoridős nézői részesedését a 18-59 évesek (3,7% SHR) és a 18-49 évesek (4,0% SHR) körében is, ezáltal mindkét korcsoportban bekerült a január havi főműsoridős top10 csatorna közé. A csatorna indulása óta teljes napon szintén kiemelkedő volt a január, ugyanis a 18-59 évesek körében elért 1,5%-os átlag havi nézői részesedéssel az eddigi legjobb hónapját zárta a Moziverzum.

Sokk Debrecenben, elhozta a 3 pontot a Mezőkövesd Dzsudzsákéktól

A kiesés elől menekülő Mezőkövesd váratlanul elhozta a 3 pontot a Debrecen otthonából az OTP Bank Liga aktuális fordulójában.