Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,53 Ft
Euró
397,50 Ft
Font
470,04 Ft
Bitcoin
64,305 $

Lángba borult egy ohiói istálló, 44 ló elpusztult, egy ember súlyosan megsérült

Az istálló teljesen kiégett, a tulajdonos pedig megpróbálta kimenteni a tűzből lovait, ám végül súlyos égési sérülésekkel szállították kórházba.

...svg content...Fotó: Unsplash/Jen Theodore
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Helyi beszámolók szerint az Ohio állambeli Belle Center közelében lévő, Columbustól mintegy egy órányira északnyugatra fekvő Brant Performance Horses egy mintegy 60 ezer négyzetméteres területtel, benne egy terjedelmes istállóval rendelkezett, ahol 85 lovat tartottak.

A CBS News szerint a birtokon egy nagy, előadásokra használt terület, valamint az alkalmazottak számára kialakított lakóház is helyet kapott. Szombat dél körül azonban a Brant Performance Horses egyik alkalmazottja, Cathy Brant arra lett figyelmes, hogy tűz keletkezett az istállóban. Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

Azonnal riasztotta a tűzoltókat, ám másodpercekkel később egy robbanás történt, melynek nyomán a tűz hatalmas területre terjedt át. Eric Priest, a Priest Performances Horses tulajdonosa azonnal berohant az istállóba, hogy kimentse a lovakat, ám elkapta a hatalmas robbanás.

A férfi másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett a karján, a hátán és a fején, amiért komoly műtétek várnak rá. Az istálló összeomlott, négy alkalmazott pedig mindenét elvesztette a tűzben, mivel a lakóház is leégett. Egyelőre nem tudni, mi okozta a tüzet, folyamatban van a vizsgálat az ügyben.