18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,18 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,87 Ft
Bitcoin
60,211 $

A tűző napon az autóban hagyta a rábízott egyéves kislányt, a gyermek meghalt

A gondozó véletlenül az autóban hagyta a kislányt, aki 5 óra után életét vesztette a tűző napon.

Külföld
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Egy volt nebraskai gyermekgondozót – aki egy tűző napon több mint 5 órán át tévedésből egy furgonban hagyott egy 1 éves kislányt – elítélték a kislány halála miatt. Az AP információi szerint a 62 éves Ryan Williamst csütörtökön bűnösnek találták halálos kimenetelű, gondatlan gyermekbántalmazás bűntettében.

Williams a bíróságon azt mondta, hogy egy 4 éves gyermek terelte el a figyelmét, aki nem volt hajlandó kiszállni a furgonból, a gyermekkel való vita közepette pedig a mindössze egyéves Ra’Miyah Worthingtont a furgonban felejtette 2023. augusztus 21-én reggel 9 óra körül. Soron kívül Nyomozást indított a rendőrség a Vígszínházban történt baleset ügyében

Aznap közel 38 fokos hőség volt a városban. A bíróságon bemutatták azt a videót, melyen hallatszik a nő mély és fájdalmas sikolya, ahogy a furgonhoz visszatérve, délután dél 3-kor felfedezi a kislány élettelen testét a furgon padlóján, arccal a földön.

A gyermeket ugyan kórházba szállították, ám már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Peter Bataillon, a Douglas megyei kerületi bíróság bírája a meghallgatáson úgy fogalmazott, „ez a megállapítás nem jelenti azt, hogy Williams szörnyű vagy rossz ember lenne”, hanem „azt jelenti, hogy azon a napon szörnyű hibát követett el”. Williams akár 20 év börtönbüntetésre is számíthat, amikor júliusban elítélik.

Hatalmas aszteroida közelíti meg a Földet szombaton

A 2024 MK csillagászati szempontból rendkívül közel, de biztonságos távolságban fog elhaladni.