18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,53 Ft
Euró
393,77 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
63,964 $

Turmixgépbe tett egy macskát, majd hónapokkal később megölt egy férfit

A nő felfoghatatlanul kegyetlen tettei még a bíróságot is elborzasztották.

Fotó: Unsplash/Brian Wangenheim
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Figyelem! Felkavaró tartalom!

A 25 éves Scarlet Blake élőben közvetítette, ahogy feldarabolja a család macskáját a New Order 1987-es True Faith című slágerére, miután megnézte a Netflix Don’t F*** With Cats (Ne szórakozz a macskákkal) című dokumentumfilmjét – a felkavaró műsorban Luka Magnotta macskákat gyilkol. Soron kívül Kizuhant az ötödik emeletről egy kisgyermek Csepelen

Az ügyészek szerint a transznemű Blake „az erőszak megszállottja” volt, s akkor talált rá későbbi áldozatára, a 30 éves Jorge Martin Carrenóra, amikor 2021. július 25-én hajnalban Oxford utcáit járta azzal az eltökélt szándékkal, hogy valakit meg fog gyilkolni. A BMW-gyárban dolgozó spanyol állampolgárságú munkás holttestét – aki egy munkatársaival töltött éjszaka után egyedül sétált hazafelé – körülbelül 24 órával később találták meg a Cherwell folyóban Parson’s Pleasure-nél.

Az Independent jelentése szerint csak két évvel később indult gyilkossági nyomozás az ügyben, amikor Blake egykori élettársa, Ashlynn Bell elmondta a nyomozóknak, hogy Blake bevallotta, hogy egy házilag készített fojtóeszközzel megölte Martin Carrenót. Blake később bűnösnek vallotta magát a macska megölésének vádjában, ám azt tagadta, hogy megölte volna a férfit.

Négy hónappal azelőtt, hogy meggyilkolta volna a férfit, némi ételt és egy ládát használt arra, hogy befogjon egy macskát, és hazavigye, ahol megölte. Blake egy felkavaró videót is készített szörnyű tettéről, melyben felboncolja az állatot, s eltávolítja róla a szőrét, majd a bőrét is. Blake később úgy jellemezte saját magát, mint aki „szexuális kielégülést merít az erőszak és a halál gondolatából”.

Folytatódik az árcsökkentés a Lidl-nél, újabb 60 termék árát vitték lejjebb tartósan

Az áruházlánc már több mint 600 termék árát csökkentette az árcsökkentési programja keretében, amihez április elejétől újabb 60 árucikk csatlakozott.