Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,044 $

Újabb részletek az Olaszországban megfulladt két magyar turistáról

A két férfi családja, párjaik és gyerekeik is szemtanúi voltak annak, hogyan küzdenek az életükért.

...svg content...Fotó: Unsplash/Dominik Dancs
Európa
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Korábban beszámoltunk róla, hogy múlt szombaton egy 46 és 48 éves magyar férfi fulladt a tengerbe Olaszországban. A két turista Toszkánában, Livorno közelében, a homokos strandjairól ismert Rosignanónál ment be a tengerbe, annak ellenére, hogy az időjárás kedvezőtlen volt.

Mint kiderült, erős szélben mentek úszni, a sodrás ráadásul beljebb vitte őket, és már nem tudták elérni a partot. A Blikk a Virgilio című olasz lap cikke alapján arról írt, hogy a két férfi családja, párjaik és gyerekeik is szemtanúi voltak annak, hogyan küzdenek az életükért. Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

Majd azt is látták, ahogyan kimentik élettelen testüket a vízből. Az egyik férfit a tűzoltóság helikopterének segítségével tudták csak kiemelni a tengerből, a másikukat sikerült partra húzni, de hiába próbálták újraéleszteni, nem sikerült megmenteni.

Az RTL Híradónak egy magyar nő arról nyilatkozott, az erős szél miatt kiadott sárga figyelmeztetés nem a legmagasabb riasztás és ilyenkor még nincs tiltva a fürdőzés, de a helyiek már nem mennek be a vízbe, mert tudják, hogy veszélyes.

Ilyenkor ugyanis egyik pillanatról a másikra 1-4 méteres hullámok is kialakulhatnak. Az Infostart a hvg.hu-ra hivatkozva megjegyezte, Rosignano strandján nem ez volt az első hasonló tragédia: július elején egy 47 éves moldáv családapa fulladt a tengerbe, kísértetiesen hasonló körülmények között.

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Legkevesebb két hónapra dőlhet ki a sorból Bellingham a Real Madridnál

A Real Madrid a lehető legjobbkor szerződtette le Mbappét, aki Bellingham góljait pótolhatja legkevesebb két hónapon át, ha meg kell operálni a brit sztárt.