Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,644 $

Top 50-es körözött bűnözőre csaptak le az egyenruhások Szilsárkányban

A csornai rendőröknek sikerült elfogni a 42 éves férfit, aki Magyarország top 50-es körözési listáján is szerepelt.

Fotó: Depositphotos
Bűnügy

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Csornai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya körözési eljárást folytatott egy jogerősen elítélt szilsárkányi férfival szemben: a police.hu tájékoztatása szerint a Győri Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja 2024. január elején bocsátott ki elfogatóparancsot, mert a kiszabott, összesen 3 és fél éves szabadságvesztés büntetéseinek letöltését nem kezdte meg.

Végül egy összehangolt művelet keretében a helyi rendőrök munkáját segítve, a Győri Rendőrkapitányság Győri Rendőrőrs rendészeti kollégái Szilsárkányban közreműködtek 2024. január 26-án a reggeli órákban a többszörösen körözött férfi elfogásában, így az akció sikerrel zárult. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint T. Mihályt – aki helyet kapott a legkeresettebb magyarországi körözöttek Top 50-es listáján – a rendőrök átadták a büntetés-végrehajtási intézet munkatársainak, így megkezdte a számára kiszabott büntetések letöltését. Az elfogásról videó is készült:

Harry Kane klasszis góljával nyerte meg a Lipcse elleni rangadót a Bayern München

Harry Kane a hosszabbításban döntötte el a 3 pont sorsát a Lipcse ellen Münchenben, ami apró sebtapasz lehet az elmúlt időszakra.