18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,008 $

Tömegverekedés tört ki a Westendben, gyerekekre támadtak

Úgy tudni, hogy egy csapat kamasz esett neki két gyereknek a budapesti bevásárlóközpont területén, majd a rendőrség a helyszínre sietett.

...svg content...Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Bűnügy

Kiss László

Szerkesztő

Kedd este tört ki a tömegverekedés a Westend néven ismert bevásárlóközpontban, ahol napi szinten sok ezer ember fordul meg, köztük külföldiekkel. Az egyik legfrekventáltabb bevásárlóközpontról beszélünk Magyarországon, amit gyakorlatilag az ország minden táján jól ismernek.

A Metropol úgy tudja, hogy egy tinikből álló banda esett neki két idegen gyereknek, akik szintén kamaszok voltak. Perceken át zajlott az ütlegelés, amit több vásárló közelről nézett végig, majd nem sokkal később megérkezett a helyszínre a rendőrség. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

A rendőrök végül elfogták a támadókat, és úgy tudni, hogy körülbelül 10 főből állt a kamaszbanda, akik azért eshettek neki a számukra idegen fiataloknak, mert másképpen öltözködtek, mint ők. Miután a pláza területén rengeteg a kamera, valószínűleg a legkisebb részletek is rögzítésre kerültek, így komoly büntetésre számíthatnak a támadók.

„A rendőrök a helyszínről 11 embert előállítottak a VI. Kerületi Rendőrkapitányságra. Az ügyben csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, melynek során a VI. kerületi nyomozók 10 embert hallgattak ki gyanúsítottként.” – tájékoztatta a rendőrség a lapot.