Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,20 Ft
Euró
394,99 Ft
Font
467,35 Ft
Bitcoin
68,333 $

Több száz, illegálisan forgalmazott ízesített elektronikus cigarettát foglalt le a NAV

Ezek összértéke mintegy 5 millió forint volt.

...svg content...Fotó: NAV
Bűnügy

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön közleményben tudatta az MTI-vel, hogy az ellenőrök az elmúlt időszakban is sikerrel csaptak le az ízesített elektronikus cigaretták árusítóira.

A NAV revizorai rendszeresen végeznek próbavásárlásokat, az elmúlt időszakban pedig Hajdú-Bihar, Pest, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Veszprém, Győr-Moson-Sopron vármegyében is eredményes akciókat hajtottak végre. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Közel 5 millió forint értékben több száz, különféle márkájú, illegálisan forgalmazott ízesített elektronikus cigarettát foglaltak le.

Az elfogások után szabálysértési vagy büntetőeljárások indulnak, és az eladók a számlaadási kötelezettség elmulasztása miatt is bírságra számíthatnak.

A hatóság közleményében hangsúlyozta, a NAV-bírság mellett az engedély nélküli dohánytermék-értékesítésért a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága is 1 milliótól 50 millió forintig terjedő bírsággal sújthatja a magánszemély eladót.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.