Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,63 Ft
Euró
393,49 Ft
Font
460,87 Ft
Bitcoin
62,854 $

Meggyilkoltak egy terhes nőt egy zárt amish közösségben, eluralkodott a pánik

Több lakó is hangsúlyozta, ilyen az amish közösségben soha nem fordul elő, hozzátéve, hogy senki sem juthat be, mert egy zárt közösségről van szó.

Fotó: Unsplash/Randy Fath
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A pennsylvaniai Spartansburg amish közösségét sokkolta és megrémítette, hogy a héten meggyilkoltak egy 23 éves terhes amish nőt. Az ABC Newsnak nyilatkozva a közösség egyik tagja megdöbbenésének adott hangot és leszögezte, „itt ilyen nem fordul elő”, úgy folytatta:

„Mindenki megdöbbent, ilyen itt nem történik. Mindenki erről beszél. Ez ijesztő és frusztráló.” Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

A pennsylvaniai állami rendőrség közlése szerint az egyenruhások hétfő délután vonultak ki egy Sparta Townshipben található lakóházhoz, ahol holtan találták az állapotos Rebekah Bylert. A hatóságok közölték, Byler halálát gyilkosságnak tekintik, és „a rendőrség intenzíven nyomoz” az ügyben.

A nő halálának okát egyelőre nem hozták nyilvánosságra, ám azt tudni lehet, hogy még senkit sem vettek őrizetbe a gyilkossággal összefüggésben. Cindy Schick, a pennsylvaniai állami rendőrség szóvivője csütörtökön közölte, a rendőrség „minden nyomot megvizsgál”, megjegyezve, hogy abszolút rejtély számukra az indíték.

Terrortámadásnak minősítették az esti késes támadást Ausztráliában, 15 éves az elkövető

Terrortámadásnak minősítette a kormány a tegnap esti templomi késelést, ami lehetővé teszi a rendőrség számára, hogy rendkívüli jogköröket alkalmazzon a nyomozás ideje alatt.